Merino oblečenie pre celú rodinu. Doprava len 1,98€ na všetko.

Úvod Blog Hravé detské tričká z merino vlny – Machnáč

Hravé detské tričká z merino vlny – Machnáč

Chceš presvedčiť drobca na merino tričko pre jeho skvelé termoregulačné vlastnosti, ale chýba mu na ňom jeho obľúbený obrázok? Žiadny problém 🙂 .

Ako vznikol nápad?

Odkedy máme doma škôlkarov, veľa vecí sa zmenilo bez nášho pričinenia. Prišiel deň, kedy sa starší syn začal sťažovať na nudné jednofarebné merino tričká, ktoré doposiaľ nosil. Aj on zatúžil mať tričko so žltým bágrom, robotom alebo dinosaurom. A čo teraz? Od narodenia ich obliekaš do merina, lebo nehrozí spotenie pri behaní. Ani prechladnutie, keď zhodí zo seba bundu.

U mladšieho zase nástup do škôlky a nové pravidlá všeobecne spôsobili to, že si potreboval každé ráno sám vybrať, čo si oblečie.

​Problém vyriešený

Tak sme objednali bavlnené úplety s detskou hravou potlačou a vymenili predný diel z pôvodného merino trička Hradisko. V snahe zachovať čo najviac super-schopností merino vlny bol toto rozumný kompromis aby ostala ovca celá aj vlk sýty.

Výhody

Predný panel – pre deti to najdôležitejšie je z potlačeného bavlneného úpletu. A má to hneď viacero výhod. Obrázkové vzory dokonale zakamuflujú aj prípadnú nehodu s farebným jedlom. Zároveň škôlkar nemusí tápať a hľadať, kde má tričko predok a nehrozí, že si ho oblečie chrbtom napred. Rukávy, zadný diel aj priekrčník sú z pružnej 190gramovej merino vlny. Pružné merino – to znamená, že žiadne odhalené kríže, všetko ostane zapravené tam, kde bolo. Rukávy s manžetou ohneme podľa potreby, aby tričko vydržalo minimálne 2 sezóny.

Údržba

Čo sa týka pochybností s praním tohto kombinovaného trička, perieme normálne ako tričká z merino vlny. na 30 stupňov, program na vlnu, gélom na merino vlnu.

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Froggywear.sk